Läkande skrivande - förhandstitt

Lektion 1 (utan kostnad)

Som certifierad vägledare i Write Your Self-metoden hjälper jag människor att återerövra sina röster och berättelser efter trauma. (www.writeyourself.com)

Har du en särskild berättelse du vill skriva? Har du ett behov av att hitta tillbaka till din egen röst och tror att skrivande kan hjälpa? Vill du utforska skrivande som ett stärkande, läkande verktyg?

I kursen tar du del av en skrivprocess i åtta steg där du får lära dig att utforma ett hållbart skrivande enligt Write Your Selfs metod och börja skriva dina berättelser. Du får i modulerna stöd och vägledning i att komma igång att skriva och att utforma skrivrutiner som passar dig.

Här får du möjlighet att prova första lektionen helt utan kostnad!


Din instruktör


Susanne Bohlin
Susanne Bohlin

Hej och varmt välkommen!

Jag arbetar som kurator och samtalsterapeut i Stockholm och online. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa människor i kris eller som bara känner sig vilsna eller behöver fatta stora beslut. Jag är utbildad till socionom med påbyggnad grundläggande psykoterapiutbildning, mindfulness-instruktör och skrivterapeut. Jag välkomnar dig att med mitt stöd börja förändra ditt liv i en riktning som leder till ett ökat välbefinnande. Att inte ge så stort utrymme för dåtid och framtid ger större förmåga att leva i nuet vilket kommer gynna din hälsa.

Vänligen SusanneKursinnehåll


  Lektion 1
Available in dagar
dagar after you enroll

Vanliga frågor


När börjar kursen?
Kursen börjar när du väljer att börja. Du kan starta och återvända hur många gånger du vill,
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång så länge du själv vill.
Hur många övningar är det i den fullständiga kursen?
Den fullständiga kursen är i åtta lektioner med olika övningar utifrån olika teman. Varje tema inleds med en teoretisk text.

Börja nu!