Känn dig själv

Lär känna dig själv samtidigt som du reflekterar kring dina vanor och val

Personlig utveckling, eller livscoachning om du så vill, förebygger psykisk ohälsa på ett effektivt sätt. Genom att reflektera och fokusera på mitt eget beteende, hur jag förhåller mig till andra, existentiella frågor och så vidare kan jag förhindra att hamna i depression och utmattning.

Genom texter, övningar och reflektioner guidas du genom en genomlysning av dig själv och ditt nuvarande liv. Innehållet är framtaget utifrån min samlade erfarenhet i mitt arbete med att hjälpa människor att finna ro i sig själva och i sina liv.


Din instruktör


Susanne Bohlin
Susanne Bohlin

Hej och varmt välkommen!

Jag arbetar som kurator och samtalsterapeut i Stockholm och online. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa människor i kris eller som bara känner sig vilsna eller behöver fatta stora beslut. Jag är utbildad till socionom med påbyggnad grundläggande psykoterapiutbildning, mindfulness-instruktör och skrivterapeut. Jag välkomnar dig att med mitt stöd börja förändra ditt liv i en riktning som leder till ett ökat välbefinnande. Att inte ge så stort utrymme för dåtid och framtid ger större förmåga att leva i nuet vilket kommer gynna din hälsa.

Vänligen SusanneKursinnehållVanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt fristående online-kurs, du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter anmälan har du obegränsad tillgång till den här kursen så länge du vill - på alla enheter du äger.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Jag vill inte att du ska vara missnöjd! Om du skulle upptäcka att kursen inte motsvarar dina förväntningar, kontakta mig under de första 30 dagarna så ger jag dig full återbetalning. Enda villkoret är att du endast påbörjat lektion 1 "Introduktion".
Hur betalar jag?
Du betalar antingen när du anmäler dig via Paypal eller via swish. Paypal är en fullkomligt säker betallösning men om du hellre vill swisha gör du det till 0761-858141. Om du väljer att swisha, kontakta mig först så jag kan släppa in dig i kursen efter betalning.

Börja nu!