Skrivande och mindfulness

Sänk din stress och skriv dig till hälsa

Den här 8-veckorskursen kombinerar Skrivterapi & Mindfulness-träning i ett. Varje vecka inleds med övningar som syftar till att sänka din stress, och avslutas med en skrivövning där du vägleds att uttrycka det du vill och behöver sätta ord på för att påbörja din läkning.


Din instruktör


Susanne Bohlin
Susanne Bohlin

Hej och varmt välkommen!

Jag arbetar som kurator och samtalsterapeut i Stockholm och online. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa människor i kris eller som bara känner sig vilsna eller behöver fatta stora beslut. Jag är utbildad till socionom med påbyggnad grundläggande psykoterapiutbildning, mindfulness-instruktör och skrivterapeut. Jag välkomnar dig att med mitt stöd börja förändra ditt liv i en riktning som leder till ett ökat välbefinnande. Att inte ge så stort utrymme för dåtid och framtid ger större förmåga att leva i nuet vilket kommer gynna din hälsa.

Vänligen SusanneKursinnehåll


  Mindfulnessträning
Available in dagar
dagar after you enroll
  Avslutning
Available in dagar
dagar after you enroll

Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt fristående onlinekurs, du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter anmälan har du obegränsad tillgång till den här kursen så länge du vill - på alla enheter du äger.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Jag vill inte att du ska vara missnöjd! Om du trots allt inte upplever att kursen motsvarar dina förväntningar, kontakta mig under de första 30 dagarna så ger jag dig full återbetalning. Enda villkoret är att du enbart påbörjat första lektionen "Introduktion".

Börja nu!