Läkande skrivande

Kärlek börjar alltid med självomsorg

Kursen vägleder dig i 8 steg i olika delteman som mynnar ut i respektive skrivuppgift. Gemensamt för varje steg är att innehållet syftar till att lyfta fram dig, dina tankar och känslor på ett hållbart vis. Beroende på vad just du vill skriva om kan det vara mer eller mindre påfrestande. Vikt läggs därför på tekniker för att det inte ska bli dig övermäktigt. Om det ändå är så att du känner behov av stöd, är du välkommen att höra av dig. Kursen har inget slutdatum och heller inga andra begränsningar i tid. Det finns därför inget som hindrar att du gör alla stegen samma vecka, men jag rekommenderar att du exempelvis tar ett steg/vecka. Detta för att ge dig tid för eftertanke och reflektion.


Din instruktör


Susanne Bohlin
Susanne Bohlin

Hej och varmt välkommen!

Jag arbetar som kurator och samtalsterapeut i Stockholm och online. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa människor i kris eller som bara känner sig vilsna eller behöver fatta stora beslut. Jag är utbildad till socionom med påbyggnad grundläggande psykoterapiutbildning, mindfulness-instruktör och skrivterapeut. Jag välkomnar dig att med mitt stöd börja förändra ditt liv i en riktning som leder till ett ökat välbefinnande. Att inte ge så stort utrymme för dåtid och framtid ger större förmåga att leva i nuet vilket kommer gynna din hälsa.

Vänligen SusanneVanliga frågor


När börjar kursen?
Kursen startar när du anmält dig! Du gör kursen helt i din egen takt.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du själv vill, inget sista datum finns.

Hej!

Nu har du fullgjort sista steget och jag hoppas att du haft nytta av innehållet. Om du känner att det var hjälpsamt att skriva och skulle vilja fortsätta är du kanske intresserad av min Brevterapi. Det innebär att du fortsätter att skriva fritt om det du behöver skriva om och där jag i egenskap av samtalsterapeut ger respons.

Du kan även boka tid för samtalsterapi, på plats i Stockholm eller via Skype/telefon.

Vill du veta mer skicka ett mail till: [email protected]

Med värme, Susanne.

Börja nu!